Aktuellt just nu

Varmvattenläcka i Herrhagen

Just nu har vi en vattenläcka i Herrhagen, där flera adresser blir påverkade. Varmvattnet kommer därför en tid framöver vara avstängt. Vi jobbar med att lösa felet så snabbt som möjligt.

Nya numret av tidningen BO är här!

Håll utkik i brevlådan under veckan efter vårens nummer av BO - Kopparstadens egen hyresgästtidning. Den här gången kan du läsa om bästa vännerna som nu också delar kontor i Kopparstadens lokaler i centrala Svärdsjö. Vi berättar om vårt arbete med aktivitetsledare på somrarna och hur aktiviteterna skapar trygghet i områdena. Dessutom kan du vara med och tycka till om tidningen och ha chansen att vinna biobiljett. Det här numret delas ut i samarbete med Korsnäs IF Fotboll för att stödja ungdomsidrotten. Vi önskar dig trevlig läsning!

Rätta svar från tipspromenaden vid Blåljusdagen på Gruvrisskolan

Måndag 6 maj var vi på plats vid Blåljusdagen på Gruvrisskolan. Under dagen anordnades en tipspromenad, nedan hittar du de rätta svaren på tipspromenaden. Vinnarna meddelas via telefon.

Öppettider under Kristi himmelsfärd

Nedan hittar du våra öppettider under Kristi himmelsfärd. Om något akut skulle hända när vi har stängt ringer du jouren på telefon 023-630 68.