Hyttkammaren

Våra lägenheter i kvarteret Hyttkammaren attraherar många, inte bara för den unika arkitekturen och designen utan också för det hållbarhetstänk som färgar huset.

Hyttkammaren är en unik fastighet med en exklusiv naturkänsla. Användandet av trä som byggnadsmaterial har lockat både arkitekter och konstruktörer från hela landet till Falun. De bärande väggarna är i trä och varje lägenhet har en massiv trävägg synlig som skapar en rustik känsla. Alla golv har parkett utom badrum och entré där det ligger klinkers. Här kan du komma hem till en ombonad och exklusiv känsla.

Bostaden kan kännas ungefär som ett radhus eftersom varje lägenhet har en egen ingång från trapphuset på husets utsida. Och trots de klassiska materialvalen har lägenheterna
en modern framtoning. Som hyresgäst kan du enkelt se på en display hur mycket energi
din bostad förbrukar. Självklart betalar du bara för din faktiska förbrukning.

Läget är centralt och du har nära till det mesta som vardagen kräver. Du har balkong antingen ner mot centrum där du kan äta din frukost i morgonsolen, eller mot gruvområdet där du kan njuta av eftermiddagssolen och långa sommarkvällar. Området är lugnt och trevligt och alla lägenheter på Hyttkammaren är helt katt- och rökfria.

Adresser till våra hus i kvarteret

Yxhammargatan 6

Relaterade länkar

  • Gör en felanmälan på din lägenhet
  • Se öppettider i vår Bobutik
  • Kontakta Bobutiken
  • Sök lediga lägenheter