Om webbplatsen

Webbplatsen kopparstaden.se är Kopparstadens officiella webbplats.

Browser/webbläsare

Webbplatsen visas allra bäst i en modern webbläsare, exempelvis de senaste versionerna av Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox och Safari. Äldre webbläsare visar samma innehåll, men då utan att webbplatsen får ”rätt” utseende eller formgivning.

Hitta på webbplatsen

För att hitta på webbplatsen används menyerna i sidans överkant eller i menyn till höger på respektive sida. Använder du en mobil enhet så måste du fälla ut menyerna.

Du kan också navigera mellan webbplatsens sidor via de så kallade "brödsmulorna" som finns som en rad ovanför sidrubriken på varje sida.

Det går även bra att söka på webbplatsen.

Ändra textstorlek

Om du tycker att texten på sidorna är för liten eller för stor kan du enkelt ändra den med din webbläsares inbyggda funktioner. Hur det fungerar varierar i olika webbläsare. Vi hänvisar till dokumentationen för din valda webbläsare.

I de flesta moderna webbläsare kan du trycka "Ctrl+" för att öka textstorleken och "Ctrl-" för att minska textstorleken.

Skärmstorlek

Vår webbplats är anpassad för olika enheter och skärmstorlekar. Vi har valt två brytpunkter. En för mobilt läge och en för normal desktop. För övriga storlekar anpassas innehållet utifrån de två nämnda.

Hjälpprogram

En del blanketter, broschyrer och annat är sparade i pdf-format. Om din webbläsare inte klarar av att öppna pdf-format, kan du behöva ett pdf-program (som till exempel Adobe Reader) för att kunna läsa filerna. Adobe Reader kan du hämta gratis från internet. Se gärna till att du har en nyare version av programmet, i annat fall kan du få problem med att öppna vissa filer.

Utskrifter

Du kan skriva ut sidor från webbplatsen genom att högerklicka och välja "Skriv ut".

Relaterade länkar

  • Sök i webbplatsens innehåll
  • Läs om hur vi hanterar cookies
  • Se hur vi hanterar dina personuppgifter
  • Visa webbkarta
  • Tyck till om webbplatsen