Aktuellt just nu

Ett köpoäng per dag som du står i kö

I dagsläget får man 1,5 poäng per dag som man är registrerad som sökande i vår bostadskö. I samband med att vi uppdaterar det bakomliggande systemet för Mina sidor i slutet av februari kommer alla istället få ett (1) kö-poäng för varje dag som man står i vår bostadskö, förutsatt att man är registrerad som sökande. Alla behåller sin nuvarande plats i vår kö. Ändringen av köpoäng är en konsekvens av att det inte finns stöd i nya systemet att hantera 1,5 poäng, bara heltal. Därför förenklar vi så att det blir ett poäng per dag. Du behåller din plats i kön Vi räknar om poängen för samtliga som står i vår bostadskö, vilket gör att man får ett annat poängsaldo. Det förändrar inte turordningen i kön - alla behåller den plats i kö-ordningen som man hade innan, utifrån de antal dagar man varit registrerad. Kom ihåg att registrera och kontrollera din e-postadress Senast den 22 februari behöver du också ha en registrerad e-postadress till ditt användarkonto för att du enkelt ska få information från oss. Vi kommer inte längre kunna skicka brev hem till dig med information om till exempel lägenheter du visat intresse för eller påminna var tolfte månad om att du behöver meddela oss om du vill stå kvar i kön. Om du idag redan har en e-postadress registrerad i dina kontaktuppgifter, logga in och kontrollera att uppgifterna fortfarande stämmer.

Vi söker sommarvikarie till vårt uthyrningsteam

Vårt team som jobbar med uthyrning är i behov av förstärkning under sommaren. Vikariatet varar 1 juni-31 augusti 2024 och introduktionen sker på deltid i vår.

Vi söker dig som vill säsongsarbeta

Vi söker dig som har fyllt 18 år, har B-körkort och vill säsongsarbeta med fastighetsskötsel hos oss under perioden 18 mars till 31 augusti 2024. För att trivas med jobbet behöver du ha ett driv och kan ta tag i uppgifter som du kan lösa på egen hand, men också att du tycker om att jobba tillsammans med andra. Arbetsuppgifterna är skötsel av utemiljö såsom gräsklippning, rensning av rabatter och klippning av buskar, samt att hålla rent och snyggt i våra källare, vindar och tvättstugor. Du kan även komma att assistera våra bovärdar vid reparationer. Vi ser fram emot din ansökan senast 26 februari.

Störningar med internet i Bojsenburg

På grund av en avgrävd fiberkabel kan det vara störningar med internetuppkopplingen i Bojsenburg. Detta gäller framför allt Seminariegatan 53-59 men fler adresser kan påverkas.