Aktuellt just nu

Öppettider under påsk

Glad påsk och vi hoppas du får en skön påskhelg! Kom ihåg att vi har stängt under helgen. Om något akut skulle hända när vi har stängt ringer du jouren på telefon 023-630 68.

Hyresgästenkäten - var med och påverka ditt boende

Vår uppgift som ett allmännyttigt bostadsbolag är att erbjuda bra hyresbostäder för alla - oavsett inkomst, ursprung, ålder och hushållstyp. Det är därför viktigt för oss att du som hyresgäst får möjligheten att vara med och påverka ditt boende så att det blir så bra som möjligt för dig och dina grannar. Vi vill att du ska trivas som hyresgäst och att du är nöjd med allt från hur städning i trapphusen sköts, till hur du blir bemött i din kontakt med oss. Tillsammans med dig vill vi göra ditt boende bättre och därför behöver vi veta vad du tycker fungerar bra och mindre bra, vad du tycker att vi borde göra bättre eller mer av. Genom att dela med dig av dina erfarenheter och åsikter av att vara vår hyresgäst kan du vara med och påverka. Det kan du bland annat göra om du är med och svarar på hyresgästenkäten. Sista dagen att svara på enkäten är 12 april 2024 . Resultatet av enkäten och beslutade åtgärder kommer att presenteras på kopparstaden.se cirka fem veckor efter sista svarsdatum. Gå vidare till enkäten och hjälp oss att göra skillnad. Dina svar är helt anonyma och din e-postadress kan inte på något sätt kopplas samman med dina svar du lämnar i enkäten.

Välkommen till inspirationsdag om smart teknik i hemmet för bättre hälsa, trygghet och självständighet

Inspirationsdagen är en mötesplats med utrymme för erfarenhetsutbyte och dialog. På förmiddagen får vi lyssna till Bengt Andersson, ansvarig för välfärdsteknikfrågor på Norden välfärdscenter, och aktörer inom byggbranschen. På eftermiddagen ligger fokus på välfärdsteknik i Dalarna.

Vi söker målare till fastighetsservice

Vi söker utbildade och erfarna målare till vår avdelning fastighetsservice. Har du drivet, kompetensen och den goda serviceförmågan? Som målare hos oss arbetar du med måleri och tapetsering i våra lägenheter, gemensamma utrymmen och utomhusmålning. Jobbet innebär mycket självständigt arbete och eget ansvar för att uppdragen utförs effektivt och med bra service. Som medarbetare på Kopparstaden får du ett spännande jobb, utmaningar och en mängd förmåner, samt 120 varma, starka och kloka kollegor. Varmt välkommen med din ansökan senast 31 mars. Läs mer om tjänsten.