Vitsippan

Här passar det bra att bo för dig som vill ha det enkelt och bekvämt. Här har du stenkoll på både el- och vattenförbrukningen, samt har alla vardagsbekvämligheter tillgängliga.

Vitsippan värnar inte bara om dig utan också om miljön. Här har alla lägenheter både egen tvättmaskin och torktumlare, samt inglasade balkonger eller uteplatser med tak. Dessutom är varje lägenhet utrustad med modern mätning av el och vatten, här kan du se hur mycket just din lägenhet använder och betalar givetvis bara för din faktiska förbrukning.

Du som bor på Vitsippan ska ha allt du behöver tillgängligt. Barnvagns- och rollatorförråd finns i trapphuset, området har ett eget cykelförråd och runt hörnet finns vårdcentral, skola, förskola, tandläkare och flera matbutiker.

Här finns också detaljer som förhöjer trivseln, exempelvis finns ett växthus på innergården som våra hyresgäster kan använda för att odla eller umgås.

Runt om området finns fotbollsplaner och isbanor, samt Kålgården med sin badplats, lekplats, minigolfbana och promenadstråk. En liten bit bort ligger också badplatsen Bojsen beach och promenerar du efter cykelvägen tar det bara tio minuter till stan.

Vitsippan är helt katt- och rökfritt.

Adresser till våra hus i kvarteret

Norra Järnvägsgatan 5, 7

Andra områden i Britsarvet

Gullvivan

Kvarteret Gullvivan byggdes 2005, med fokus på komfort och rymd. Takhöjden är hela 2,5 meter och gör lägenheterna luftiga och ljusa.

Relaterade länkar

  • Gör en felanmälan på din lägenhet
  • Se öppettider i vår Bobutik
  • Kontakta Bobutiken
  • Sök lediga lägenheter