Har du fått sommarjobb i Falun?

Bos hos oss på Kopparstaden

Kopparstaden student ansvarar för cirka 500 studentlägenheter här i Falun. Det vi erbjuder er är ett korttidsboende för sommarjobbare eller projektanställda.

Oavsett om du fått sommarjobb, projektanställning eller praktik kan vi erbjuda dig som fyllt 18 år ett smidigt korttidsboende under perioden från april–augusti 2021. Kontakta oss så berättar vi mer om våra olika lägenheter, villkor och exakt pris.

Så går det till

Du måste vara registrerad i vår studentbostadskö och för att kunna göra intresseanmälan behöver du skicka in ett anställningsintyg. När vi har mottagit ditt intyg så tar vi bort spärren i vårt system så att du kan börja göra intresseanmälan på våra studentlägenheter. Fyll i och skicka in din registrering här

Gör intresseanmälan

Nu kan du aktivt göra intresseanmälningar på lediga studentlägenheter. Du kan göra intresseanmälan och få erbjudande på max tre lägenheter i taget.

Relaterat innehåll

Hur och var vill du bo?

Vi erbjuder allt från ettor med delat kök till treor med etage, omöblerat eller möblerat. Alla lägenheter är utrustade med egna badrum och kök. Våra möblerade studentlägenheter hittar du på Britsen i A- och G-korridoren. Det ingår inte husgeråd och sängkläder.

Relaterade länkar

  • Kontakta uthyrning