Nyproduktioner

Vårt uppdrag är bland annat att tillhandahålla ett brett utbud av hyreslägenheter i Falu kommun och möjliggöra för kommunen att växa på ett hållbart sätt.

De senaste åren har vi byggt många nya bostäder och det är även vår fortsatta plan. Här kan du se vilka projekt som är på gång just nu!

Furiren

Kopparstadens kommande projekt i området Surbrunnshagen.

Är du intresserad av att bo i en nyproduktion?

Så här går det till när du ska göra en intresseanmälan.

Registrera dig i vår bostadskö

  1. Registrera dig i vår bostadskö på Kopparstadens Mina sidor. Fyll i dina kontaktuppgifter, välj ett användarnamn, ett lösenord och ange din e-postadress. Logga sedan in på Mina sidor med din e-postadress, ditt användarnamn och lösenord eller med ditt BankId.
  2. När du är inloggad: gå in på rubriken Mitt sökande och Bevakningar. Nu kan du göra en filtrering vad du är intresserad av gällande storlek och område. När ett objekt som passar dina önskemål får du ett förslag på lägenhet via den kontaktväg som du valt.

Gör en intresseanmälan

  1. Gör en intresseanmälan av den lägenhet du är intresserad av. För att kunna göra det ska du vara inloggad på Mina sidor.
  2. När tiden för intresseanmälan är slut, blir den person med flest köpoäng kontaktad av Kopparstaden och ombedd att ladda upp/skicka sina inkomstuppgifter och referenser från tidigare hyresvärd (om du har det).
  3. Mycket information om varje lägenhet hittar du på kopparstaden.se. Här finns planritningar, 3D-modeller och andra uppgifter om lägenheterna. I de flesta nya lägenheter kan du även gå en virtuell visning!

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss.

Relaterade länkar

  • Mina sidor
  • Sök lediga lägenheter
  • Kontakta oss för frågor om uthyrningen av nyproduktion