Sommarjobb

Välkommen att söka jobb hos oss i sommar. Tycker du om att jobba med barn kan du söka som aktivitetsledare och vill du vara med och sköta våra fastigheter så finns de sådana jobb. Du kommer att spendera en stor del av tiden utomhus och ingå i ett härligt gäng. Det finns även möjlighet skaffa sig ett första sommarjobb och utvecka sina färdigheter för framtiden.
Det kallar vi för Gro smart.

För att söka ett vanligt sommarjobb hos oss behöver man ha fyllt 17 år, men inom Gro smart har även 16-åringar möjlighet att söka jobb. Det är ett sätt att prova på hur det är att ha ett första jobb med allt vad det innebär, till exempel att lära sig tider och rutiner. Man får helt enkelt chans att börja samla erfarenheter för att lättare få ett jobb i framtiden. Gro smart pågår under två perioder om tre veckor. Under sina tre veckor får man testa på att rensa ogräs med olika verktyg, sopa gångar och hålla snyggt kring husen och på innergårdarna i våra områden.

Aktivitetsledare

Som Aktivitetsledare kommer du arbeta eftermiddag/kväll i våra bostadsområden med barn och ungdomar i åldrarna 6-15 år. Din huvudsakliga uppgift är att tillsammans med kollegor planera och genomföra aktiviteter i områdena. Exempel på aktiviteter är brännboll, spelkvällar, lekar etc.

Gro smart

Vänder sig till dig som går ut grundskolan samma år du ansöker och är hyresgäst hos Kopparstaden. Det är en möjlighet till tre veckors sommarjobb hos oss på Kopparstaden. Du kommer i huvudsak arbeta utomhus med rensning av ogräs och liknande sysslor.

Sommarjobba med fastighetsskötsel

Vi söker dig som är född 2005 eller tidigare och är beredd på att jobba med utemiljö i alla väder. Vi förväntar oss att du har driv, att du kan ta tag i uppgifter och lösa dem på egen hand. Att du tycker om att jobba tillsammans med andra är en förutsättning. Arbetsuppgifterna är skötsel av utemiljö såsom gräsklippning, rensning av rabatter och klippning av buskar samt att hålla rent och snyggt i våra källare, vindar och tvättstugor.