Sommarjobba hos oss

Välkommen att söka jobb hos oss i sommar! Du får jobba en stor del av tiden utomhus och ingå i ett härligt gäng.

Om du tycker om att jobba med barn kan du bli aktivitetsledare. Vill du hellre vara med och sköta om våra fastigheter så kan du jobba en längre period som säsongare, eller en lite kortare period som "vanlig" sommarjobbare. Går du i nian och bor i Kopparstaden kan du få sommarjobb som ger bra erfarenheter och meriter för framtiden - det kallar vi för Gro smart.

Vi annonserar våra sommarjobb under januari-mars varje år. Här i ansökningsportalen hittar du samtliga lediga jobb inom Kopparstaden.

Gro smart (period 1: juni, period 2: juli/augusti)

Gro smart vänder sig till dig som går ut grundskolan (årskurs 9) samma år du ansöker, samt att du är hyresgäst hos Kopparstaden. Vi erbjuder tre veckors sommarjobb där du huvudskaligen kommer arbeta utomhus med att rensa och göra snyggt i rabatter och planteringar, och liknande typiska sommarjobbs-sysslor.

Gro smart är ett sätt att prova på hur det är att ha ett första jobb med allt vad det innebär med ansvar för arbetstider, rutiner, arbetsuppgifter och att bidra till en god stämning. Man får helt enkelt chans att börja samla erfarenheter för att lättare få ett jobb i framtiden!

Gro smart-jobben pågår under två perioder: Vecka 25-27 och 31-33.
Läs mer om Gro smart och välkommen med din ansökan senast 31 mars.

Säsongsjobb med fastighetsskötsel (mars/april-augusti)

För det här jobbet söker vi dig som är minst 18 år, har B-körkort och vill jobba en lite längre period hos oss. Vi förväntar oss att du har driv, att du kan ta tag i uppgifter och lösa dem på egen hand, men också tycker om att jobba tillsammans med andra.

Arbetsuppgifterna är skötsel av utemiljö såsom gräsklippning, rensning av rabatter och klippning av buskar, samt att hålla rent och snyggt i våra källare, vindar och tvättstugor. Du kan även komma att assistera våra bovärdar vid reparationer.

Du är vårt ansikte utåt mot våra hyresgäster. Du är service-minded och hjälpsam och känner en stolthet av att bidra till att det är helt och rent i ditt område.

Som säsongare vill vi att du jobbar från vecka 12 till och med vecka 35.
Ansökningstiden har gått ut för att söka.

Sommarjobb med fastighetsskötsel (juni-augusti)

För att bli sommarjobbare behöver du vara minst 17 år och vara beredd på att jobba med utemiljö i alla väder! Vi förväntar oss att du har driv, att du kan ta tag i uppgifter och att du kan lösa dem på egen hand. Men det är också viktigt att du tycker om att jobba tillsammans med andra eftersom du kommer jobba i ett arbetslag med Kopparstadens bovärdar och andra sommarjobbare.

Arbetsuppgifterna är skötsel av utemiljö såsom gräsklippning, rensning av rabatter och klippning av buskar, samt att hålla rent och snyggt i våra källare, vindar och tvättstugor.

Vi erbjuder sommarjobb från att skolan slutar i mitten av juni tills höstterminen börjar i augusti.
Ansökningstiden har gått ut för att söka.

Aktivitetsledare (juni-augusti)

Som aktivitetsledare kommer du arbeta eftermiddag/kväll i våra bostadsområden med barn och ungdomar i åldrarna 6-15 år. Din huvudsakliga uppgift är att tillsammans med kollegor planera och genomföra aktiviteter i områdena. Exempel på aktiviteter är brännboll, spelkvällar, lekar, med mera.

Aktivitetsledare jobbar från mitten av juni och fram tills skolan börjar i augusti.
Ansökningstiden har gått ut för att söka.

Relaterade länkar

  • Se våra lediga tjänster och skicka in ansökan här
  • Kontakta vår HR-avdelning