Aktuellt just nu

Öppettider allhelgonaafton

På fredag 4 november, under allhelgonaafton, har vi ändrade öppettider. Växeln är öppen klockan 09.30-12.00 och Bobutiken är stängd hela dagen. Vid akuta fel när vi håller stängt, kontaktar du Jouren på telefonnummer 023-630 68.

Incident i Bojsenburg

Det har inträffat en tråkig incident på vändplan 4 i Bojsenburg natten till idag, onsdag den 26 oktober. Just nu utreder polisen händelsen och om du har några uppgifter om händelsen kontaktar du polisen på telefonnummer 114 14 . Vi kommer nu att sätta in extra bevakning i området under kvällar och nätter med vårt bevakningsbolag Avarn. Vid allvarliga händelser i ditt bostadsområde ringer du direkt till polisen på telefonnummer 112 . Vid störningar i din fastighet går det bra att kontakta vår trygghetsjour mellan klockan 22.00 och 06.00, telefonnummer 023-630 68 .

Glada vinnare vid utlottning av hyror under jubileumsåret 2022!

Under vårt 75-års firande lottar vi ut två gratishyror per månad bland våra hyresgäster (personal och styrelse för Kopparstaden får inte delta i utlottningen).

Vi söker två Bovärdar

Hos oss på Kopparstaden står kunden alltid i främsta fokus. Vår uppgift är att förvalta och skapa hållbara hem i Falun och vår vision är att ”Alla vill bo hos oss”.