Välkommen som hyresgäst!

Att känna sig hemma handlar om mer än bara bostaden. Lika viktigt är goda grannar i alla åldrar, trygga områden och en trivsam miljö att leva i genom livets alla faser. Här råder ofta en härlig gemenskap, där vi eller hyresgästerna själva ordnar aktiviteter för stora och små.

I varje område hos Kopparstaden finns våra hjälpsamma bovärdar tillgängliga för att hjälpa till med ärenden av olika svårighetsgrader. Vi finns för dig! Berätta gärna för oss om du ser något som kan förbättras i din närmiljö så löser vi det.
Varmt välkommen till Kopparstaden!

Vad händer nu?

Bovärden kontaktar dig ca 1-2 veckor före inflyttning för att boka tid av överlämnandet av nycklar samt introduktion. Nycklarna lämnas ut tidigast klockan 12.00 den dagen då ditt kontrakt börjar gälla. Om dagen infaller en helgdag sker nyckelutlämningen nästkommande vardag. För att få nycklarna måste du legitimera dig och visa kvitto på att du har betalat första hyran. Observera att alla bovärdar ringer från nummer 023-458 00.

Checklistor att gå igenom inför flytten

Smarta vardagstips inför inflyttning

Vi finns här för dig! Hör av dig till vårt kundcenter om du har några frågor om ditt boende. Innan du flyttar in vill vi att du är medveten om några saker, ta därför din tid att läs igenom följande tips som förenklar din vardag.

Nycklar och portöppning

Trivselpeng och aktiviteter

Relaterat innehåll

Bra att veta A-Ö

Här finns information att läsa om våra tilläggstjänster och ordningsföreskrifter

Så sköter du din lägenhet

Som hyresgäst är du skyldig att ta hand om din lägenhet och inte utsätta den för onormalt slitage.

Smarta vardagstips

Här finns smarta vardagstips för dig som hyresgäst hos oss

Relaterade länkar

  • Kontakta Kundcenter
  • Gör en felanmälan på din lägenhet