Aktuellt just nu

I Borlänge och Falun får studenter boende snabbt

I Borlänge och Falun får studenter boende inom en månad. Det visar den årliga bostadsrapporten som görs av Sveriges förenade studentkårer, SFS, där bostadssituationen för studenter på 34 studieorter kartläggs. Varje ort får en färgmarkering beroende på hur snabbt studenterna kan erbjudas ett tryggt boende. Falun och Borlänge är gröna städer, vilket är det bästa betyget i rapporten, och innebär att bostadssituationen för studenter uppfattas vara god.

Angående branden på Lisbetsväg 1

Natten mellan 10 och 11 augusti startade en brand i en länga med carportar på Lisbetsväg 1. Kontakta Bosocial samordnare Jennifer Andersson om du har frågor: 023-458 64 / Jennifer.Andersson@Kopparstaden.se

Vi söker en Utvecklingsorienterad Controller

Kopparstaden är på en spännande resa med affärsplanen för 2022 – 2026 som grund, och våra controllers är en viktig del i att stötta verksamheten så att vi når vårt mål. I och med detta söker vi en Controller.

Hyresavi via Kivra - din digitala brevlåda

Vi minimerar pappersanvändningen för att skapa en hållbar framtid och går därmed över till att skicka hyresavier via Kivra - hjälp oss och anslut dig redan idag!