Plats för livet

- Välkommen hem till Kopparstaden

Sök på webbplatsen

4 september släpps nya lägenheter i Surbrunnshagen

Välkommen till kvarteret Furiren som är vårt senaste byggprojekt i Surbrunnshagen, där husen byggs med moduler helt i trä. På Furiren satsar vi på compact living, det betyder att såväl area som hyra hålls nere. Lägenheterna är smart planerade och finns som ettor till fyror.

Sök ledigt

  • Lediga lägenheter
  • Lediga seniorlägenheter
  • Lediga fordonsplatser
  • Lediga förråd

Ställ en fråga

Du är troligen inte ensam om dina funderingar. Se efter om svaret på din fråga redan finns bland frågor och svar som ställts tidigare.

Ställ din fråga här

Populära frågor

Visa alla

Här renoverar vi

Var med och gör skillnad

"Jag tror på att få människor att känna sig trygga och att uppleva gemenskap!”

Hassan Ambay, Bovärd

“Det bästa är att få träffa alla olika typer av människor”

Linn Bond Enochsson, teamledare för bovärdar i Bojsenburg/Britsarvet

Välkommen hem

Att känna sig hemma handlar om mer än bara bostaden. Lika viktigt är goda grannar i alla åldrar, trygga områden och en trivsam miljö att leva i genom livets alla faser. Här råder ofta en härlig gemenskap, där vi eller hyresgästerna själva ordnar aktiviteter för stora och små. I varje område hos Kopparstaden finns våra hjälpsamma bovärdar tillgängliga för att hjälpa till med ärenden av olika svårighetsgrader. Vi finns för dig! Berätta gärna för oss om du ser något som kan förbättras i din närmiljö så löser vi det. Välkommen till Kopparstaden! Vi hoppas att få vara ditt hem i många år.

Kungsgården - plats för nystart

Välkommen till ett nytt bubblande område i Surbrunnshagen. Här bygger vi 78 härliga lägenheter i en ny mysig bostadsidyll. Inflyttning juni 2022. Gör ett virtuellt besök i alla lägenheterna, läs hur du går tillväga för att söka en lägenhet och ta del av de vanligaste frågorna.

Kvarnängen - plats för livskvalitet

Mitt i Sundborns by bygger vi Kvarnängen. 24 nya hyresrätter fördelade på två våningar i fyra mindre flerbostadshus. Beräknad inflyttning januari 2023. Gör ett virtuellt besök i alla lägenheterna, läs hur du går tillväga för att söka en lägenhet och ta del av de vanligaste frågorna.

Bra att veta om din bostad

A-Ö om ditt boende

Besök oss i Bobutiken

Boinflytande - var med och gör skillnad!

Som hyresgäst hos oss på Kopparstaden har du möjlighet till boinflytande. Boinflytandet kan ske på olika sätt: inflytande i den egna bostaden och inflytande i bostadsområdet. Ett exempel är att man har möjlighet att påverka vad som ska finnas i utemiljöerna. Det kan handla om att få till en grillplats eller lekplats i området, att buskar/träd gallras, belysning förbättras eller att skapa en trevlig uteplats.

Svara på vår hyresgästenkät

Nu ligger vår digitala hyresgästenkät öppen. Ta chansen och var med och påverka ditt område och boende genom att svara på några frågor. Enkäten är öppen till den 19 augusti. Tack att du är med och gör skillnad.