Aktuellt just nu

Plats för kunden

Välkommen att träffa oss via ett bokat besök. Du bokar ditt besök hos oss via chatt, mejl eller telefonsamtal.

Besök oss i banklokalen i Svärdsjö

Mellan 2 juni och 23 juni kommer vi finnas på plats tre dagar i veckan i banklokalen i Svärdsjö.

Öppettider i Bobutiken

Vi har öppet för bokade besök i Bobutiken!

Visning av våra lediga lägenheter i Svärdsjö

Vi har renoverat några av våra lägenheter i Svärdsjö och har nu flera lägenheter lediga. Söndag 30 april kl. 10–13 bjuder vi in till visning av våra lediga lägenheter i Svärdsjö. 

Nyrenoverade seniorlägenheter på Björken släpps inom kort

Seniorlägenheterna på Björken lockar många, med tanke på bekvämligheterna i huset och det centrala läget. Efter en stamrenovering på plan 1 i huset släpps flertalet lägenheter där inom kort. De nyrenoverade lägenheterna på 1-2 rum och kök står redo för inflyttning 1 juni 2023.

Bobutiken stängd 14 april

Fredag 14 april håller vi Bobutiken stängd på grund av planeringsdag.

Kopparstaden och HSB har gjort en markaffär i Surbrunnshagen

Kopparstaden och HSB har i dagarna avslutat en affär där Kopparstaden sålt mark till HSB i Surbrunnshagen. Målet är att HSB ska bygga ca 90 bostadsrätter på marken.

Hyresgästenkäten

Vår uppgift som ett allmännyttigt bostadsbolag är att erbjuda goda hyresbostäder för alla - oavsett inkomst, ursprung, ålder och hushållstyp. Det är därför viktigt för oss att du som hyresgäst får möjligheten att vara med och forma ditt boende genom det vi kallar för boinflytande. Tillsammans med dig vill vi göra ditt boende bättre. Dela gärna med dig av dina erfarenheter och kunskaper av våra bostadsområden genom att svara på vår hyresgästenkät. Genom att skapa en bra dialog kan vi tillsammans göra skillnad. På fredag 24 mars kommer årets första hyresgästenkät ut så håll utkik här!