Senaste nytt

Nya numret av tidningen BO är här!

Håll utkik i brevlådan efter höstens rykande färska nummer av BO - Kopparstadens egen hyresgästtidning. Den här gången kan du läsa om dotter, mamma och mormor som valde närheten till varandra och nu bor i samma hus i Svärdsjö. Vi berättar också om boendesamverkan, samt renoveringsprojektet i Bojsenburg. Och är du nyfiken på hur byggplanerna ser ut för nya hyreshusen Furiren i Surbrunnshagen, så kan du bläddra till sidan 16. Detta och mycket mer kan du läsa i senaste numret. Det här numret delas ut i samarbete med Falu HK för att stödja ungdomsidrotten. Vi önskar dig trevlig läsning!

Jobba med social hållbarhet hos Kopparstaden

Nu söker vi dig som vill jobba med sociala frågor och bidra till att våra hyresgäster upplever att de är trygga och inkluderade. Social hållbarhet är en viktig pusselbit för oss på Kopparstaden att jobba med och med den här tjänsten kan du göra skillnad för många människor.

Varning för bedragare i våra områden

Några hyresgäster på Hosjögården har råkat ut för en bedragare som påstår att han jobbar hos Kopparstaden. Mannen ville i det här fallet sälja blommor, men var uppmärksam på att han kan ändra sitt koncept eller typ av vara. Ha som vana att alltid be personal visa legitimation. Vi vill understryka att Kopparstadens personal aldrig bedriver försäljning i något av våra områden.

Alla drabbade har fått hjälp med boende efter branden

På natten tisdag 14 november utbröt en brand på vinden till Jungfruvägen 29. Lyckligtvis klarade sig alla i huset utan fysiska skador. Samtliga hyresgäster i de 14 lägenheterna finns det nu tillfälliga boenden för.