Senaste nytt

Hyresgästenkäten

Vår uppgift som ett allmännyttigt bostadsbolag är att erbjuda goda hyresbostäder för alla - oavsett inkomst, ursprung, ålder och hushållstyp. Det är därför viktigt för oss att du som hyresgäst får möjligheten att vara med och forma ditt boende genom det vi kallar för boinflytande. Tillsammans med dig vill vi göra ditt boende bättre. Dela gärna med dig av dina erfarenheter och kunskaper av våra bostadsområden genom att svara på vår hyresgästenkät. Genom att skapa en bra dialog kan vi tillsammans göra skillnad. På fredag 24 mars kommer årets första hyresgästenkät ut så håll utkik här!

Inspirationsdag om smart teknik och det hälsofrämjande och trygghetsskapande boendet

Samverkansparterna kring visningslägenheten Smartare Hem bjuder in till en inspirationsdag om boendet där smart teknik bidrar till bättre hälsa, trygghet och självständighet.

Tyck till om ditt boende

Din åsikt är viktig för oss för att vi ska kunna göra ditt boende bättre och tryggare för dig som hyresgäst. Har du några förslag på förbättringar gällande ditt boende, trapphus eller område?

Flertalet lägenheter släpps i Nedre Norslund efter stamrenovering

Efter vi bytt ut elanläggning samt vatten- och avloppsledningar släpps ett flertal lägenheter i området under den närmaste månaden. Lägenheterna har renoverade badrum och erbjuder en stor bredd av både storlekar och hyror och är klara för inflyttning.