Senaste nytt

Brand i lägenhet på Brigaden (uppdaterad)

På fredagskvällen 22 september utbröt en brand i en av Kopparstadens lägenheter på Stenbocks väg 10 E. Enligt uppgifter har inga hyresgäster blivit skadade. Boende blev evakuerade under kvällen med hjälp av personal från Kopparstaden, Falu kommun och räddningstjänsten, däribland boende på ett serviceboende. 11 av 27 hyresgäster valde sedan att bo kvar i sina lägenheter på natten. Minst en lägenhet blev totalförstörd av branden och övriga lägenheter har mer eller mindre skadats av röklukt. I huset pågår röksanering och det arbetet beräknas fortsätta även under nästa vecka. Vår information här kan komma att uppdateras efterhand.

Brand i lägenhet på Kopparvägen

Vid 18-tiden på söndag 17 september uppstod en brand i ett kök på Kopparvägen 49 A, i nedre Norslund. Räddningstjänsten kunde släcka branden innan den spred sig vidare och branden orsakade inga personskador. Kopparstadens jourhavande personal var också på plats.

Återkoppling från hyresgästenkäten

Nu har vi sammanställt alla svar vi fått in från senaste enkäten i somras. 1 415 hyresgäster deltog den här gången. Stort tack till alla er som är med och bidrar till boinflytande och på så sätt gör skillnad för dig och dina grannar!

Sök högskolestipendiet senast 30 november

Borlänge-Faluföretagens högskolestipendium delas ut under våren till fyra studenter vid Högskolan Dalarna. Studenterna får 20 000 kronor var. Sista ansökningsdag är den 30 november.