Senaste nytt

Första spadtaget för Furiren

Nu startar bygget av Furiren - 129 hyresrätter i Surbrunnshagen! Idag klockan 11 hölls första spadtaget med representanter från Kopparstaden, husentreprenören Lindbäcks och markentreprenören NCC. Markarbeten är igång och redan i sommar levereras husmodulerna.

Högt vatten och sedan risk för halka

Senaste dygnets temperaturförändring och mycket regn har bidragit till att snö smält och det finns mycket vatten i många av våra områden som har svårt att rinnan undan. Under helgen finns det stor risk för minusgrader och att det blir väldigt halt. Så ta det försiktigt! Bovärdarna i våra områden har jobbat för fullt under fredagen och har gjort vad de kunnat för att få undan vattnet så att det kan rinna ner i brunnar. - Vi kommer fortsätta att jobba under helgen och då även med halkbekämpning. Det är många och stora områden att sanda, så vi vill uppmana er alla att ta det försiktigt där vi inte hunnit sanda, säger Patrick Kaemmerle, bovärdschef på Kopparstaden. I de områden där det finns sandlådor med sand får du om du vill gärna hjälpa till att strö ut sand innan vi kommer till ert område.  

Sommarjobba med Gro smart!

Gro smart är ett sommarjobb för dig som är född år 2008 och bor hos Kopparstaden. Gro smart är gemenskap, glädje och ansvar. För många är det den första viktiga erfarenheten av att ha ett jobb. Med Gro smart erbjuder vi ungdomar som bor hos oss tre veckors sommarjobb på Kopparstaden. I huvudsak är det arbete utomhus med rensning av ogräs och liknande sysslor för att göra fint i våra bostadsområden. Det kan även bli en del mindre målnings- och snickerijobb. Du kommer att arbeta tillsammans med andra ungdomar och Kopparstadens handledare. Välkommen med din ansökan senast 13 mars 2024.

Ny kvarterslokal i Svärdsjö att låna eller hyra

Nu kan vi erbjuda våra hyresgäster att låna den snyggt inredda "bankenlokalen" i centrala Svärdsjö för möten och andra lugnare tillställningar. Företag och föreningar kan hyra kvarterslokalen för till exempel möten eller utbildningar.