Flertalet lägenheter släpps i Nedre Norslund efter stamrenovering


Landmärke Övre Norslund

Efter vi bytt ut elanläggning samt vatten- och avloppsledningar släpps ett flertal lägenheter i området under den närmaste månaden. Lägenheterna har renoverade badrum och erbjuder en stor bredd av både storlekar och hyror och är klara för inflyttning.

Rikt umgänge och närhet till all samhällsservice – där har du barnvänliga Nedre Norslund! Förutom att enbart ha ett stenkast till bland annat områdets näridrottsplats NeNoCourt, affär, apotek och vårdcentral uppskattar de som bor här även de generösa grönytorna mellan husen. I närområdet hittar du också vackra promenadstråk intill sjön Runn, Slussens populära uteservering, café, minigolfbana samt de uppskattade kryssningarna med Slussbruden.

Är du intresserad av en lägenhet i Nedre Norslund?

Logga in på Mina sidor och klicka i Nedre Norslund samt den lägenhetsstorlek du önskar. På så sätt får du förslag på de lägenheter som är av intresse för dig, när de sedan släpps på någon av våra marknadsplatser under den närmaste månaden.

För ytterligare information om lägenheterna eller om du önskar hjälp att göra intresseanmälan - kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

Relaterade länkar

  • Kontakta uthyrningen
  • Logga in på Mina sidor
  • Läs mer om Nedre Norslund

Uppdaterad: