Senaste nytt

Tips för svalare inomhustemperatur

Vi ser att sol och varmt väder förväntas fortsätta även denna vecka. Vi är många som uppskattar det fina vädret, men med höga utomhustemperaturer kommer även höga inomhustemperaturer.

Bevattningsbegränsningar

Från och med 12 juni råder bevattningsbegränsningar i Falu kommun. Våra tips för att spara på dricksvattnet: Om du behöver svalka dig - ta ett bad i en av kommunens fina sjöar istället för att fylla din pool med dricksvatten. Stäng av kranen när du borstar tänderna eller tvålar in dig. Om du ska diska, fyll diskhon med vatten för att slippa diska under rinnande kran. Ställ en kanna med vatten i kylskåpet så har du kallt vatten redo, istället för att spola i kranen tills det blir kallt. Läs mer och håll dig fortsatt uppdaterad på Falu kommuns hemsida: Bevattningsbegränsningar - det här gäller.

Visning av våra lediga lägenheter i Svärdsjö

Vi har renoverat några av våra lägenheter i Svärdsjö och har nu flera lägenheter lediga. Tisdag 20 juni kl. 17–19 bjuder vi in till visning av våra lediga lägenheter i Svärdsjö.

Värmeböljan orsakar brandrisk

På grund av värmeböljan är det just nu mycket torrt i skog och mark, vilken innebär stor fara för markbrand. Det råder just nu eldningsförbud, så var varsam när du grillar och släng inte fimpar på marken då även dessa kan orsaka brand. Läs mer och håll dig fortsatt uppdaterad på Falu kommuns hemsida: Brandrisk och eldningsförbud .

Välkommen att träffa oss via ett bokat besök.

Du bokar ditt besök hos oss via chatt, mejl eller telefonsamtal.