Nyrenoverade seniorlägenheter på Björken släpps inom kort


En bild i färg på seniorboendet Björken i Falun. Fasaden är i melerat tegel och en idegran pryder ingången till byggnaden på sex våningar.

Seniorlägenheterna på Björken lockar många, med tanke på bekvämligheterna i huset och det centrala läget. Efter en stamrenovering på plan 1 i huset släpps flertalet lägenheter där inom kort. De nyrenoverade lägenheterna på 1-2 rum och kök står redo för inflyttning 1 juni 2023.

Björken på Vallmansgatan 1 tillhör boendetypen Senior bas. Här kan alla våra boende njuta av balkong med utsikt mot centrum eller grönområdet bakom huset.

Här har du en väl fungerande vardag med nära till shopping, resecentrum, kulturutbud och apotek samt bekvämligheter som porttelefon och hiss. För att göra det extra enkelt och bekvämt har varje våning sin egen tvättstuga.

Björken ligger utmed Promenaden, en alléliknande gata som löper hela vägen från resecentrum till Kristineskolan med sin trädgårdsaktiga park. När du går längst lugna och sköna Promenaden går du strax ovanför butiksgatorna i Falu centrum som gör det enkelt för dig som vill att svänga ner och shoppa eller ta en fika!

Är du intresserad av en seniorlägenhet på Björken?

Du kan registrera dig i vår kö Senior från den dagen du fyller 60 år och söka bostad när du fyllt 65 år. Logga in på Mina sidor och klicka i "Senior", "Centrum" och den lägenhetsstorlek du önskar. På så sätt får du förslag på de lägenheter som är av intresse för dig, när de sedan släpps för intresseanmälan.

För ytterligare information om lägenheterna eller om du önskar hjälp att göra intresseanmälan - kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

Relaterade länkar

  • Kontakta uthyrningen
  • Logga in på Mina sidor
  • Läs mer om Björken
  • Läs mer om våra seniorlägenheter

Uppdaterad: