Trädgården

Boendet Trädgården

Trädgården tillhör boendetypen Senior plus och ligger i sluttningen mellan centrum och Villastadens sekelskifteshus. På Trädgården är alla medlemmar i en förening, där du som hyresgäst förväntas vara aktiv att bidra till aktiviteter, med mera. Perfekt för dig som vill ha ett unikt boende och en pysslig vardag!

Här har två vackra hus länkats ihop och utrustats med samlingsrum, gästlägenhet, gym, porttelefon, hiss och många andra bekvämligheter.

Här finns fullt av möjligheter för den som vill vara kreativ eller sällskaplig. Huset har både snickarverkstad och hobbyrum, där du kan ta vara på dina intressen. Trädgårdens förening anordnar aktiviteter med jämna mellanrum under året.

Trädgården ligger invid ett promenadstråk, alldeles nära Falu centrum. Här är lugnt och avskilt, men för den som vill ta en tur på stan tar det inte mer än 5-10 minuter att promenera ner till butiksgatorna. Vid närbelägna Åsgatan hittar du några av Faluns mest populära restauranger med uteserveringar. Nära ligger också Kristinehallen där det ofta arrangeras konserter.

Adressen är Nybrogatan 8 och lägenheterna har 2-4 rum och kök.

Relaterade länkar

  • Läs mer om Senior bas, plus och trygg
  • Registrera dig på Mina sidor och ställ dig i bostadskö
  • Logga in på Mina sidor och uppdatera dina köpoäng
  • Sök lediga lägenheter
  • Läs våra uthyrningsregler