Intresseanmälan vid nyproduktion

Är du intresserad av att bo i en nyproduktion? Såhär går det till när du ska göra en intresseanmälan.

Registrera dig

  1. Registrera dig i vår bostadskö på Kopparstadens Mina sidor. Fyll i dina kontaktuppgifter, välj ett användarnamn och ett lösenord som du vill ha, samt e-postadress. Logga sedan in på Mina sidor med din e-postadress, ditt användarnamn och lösenord eller med ditt BankId.
  2. När du är inloggad: gå in på rubriken Mitt sökande. Nu kan du göra en filtrering vad du är intresserad av, exempelvis nyproduktion, men också storlek på lägenhet och område. Bocka i rutan att du vill ha förslag så får du ett meddelande till din e-post när ett objekt som passar dina önskemål blir ledigt.

Gör en intresseanmälan

  1. Gör en intresseanmälan av den lägenhet du är intresserad av. För att kunna göra det ska du vara inloggad på Mina sidor.
  2. När tiden för intresseanmälan är slut, blir den person med flest köpoäng kontaktad av Kopparstaden och ombedd att ladda upp/skicka sina inkomstuppgifter och referenser från tidigare hyresvärd (om du har det).
  3. Mycket information om varje lägenhet hittar du på kopparstaden.se. Här finns planritningar, 3D-modeller och andra uppgifter om lägenheterna. I de flesta nya lägenheter kan du även gå en virtuell visning!

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss .

Relaterade länkar

  • Mina sidor
  • Sök lediga lägenheter
  • Kontakta oss för frågor om uthyrningen av nyproduktion