Senaste nytt

Nu söker vi ny markansvarig

Nu söker vi ny markansvarig för arbete med våra utemiljöer. Du kommer vara en viktig del i att se till att våra områden är vackra och tilltalande. Som markansvarig på Kopparstaden kommer du vara delaktig i en organisation med ett tydligt syfte och goda värdegrunder.

Har du fått sommarjobb i Falun?

Har du fått sommarjobb i Falun och behöver någonstans att bo under tiden? Kopparstaden student ansvarar för cirka 500 studentlägenheter här i Falun. Det vi erbjuder er är ett korttidsboende för sommarjobbare eller projektanställda.

Resultat av hyresgästenkät 2020

Under 2020 skickades en enkät ut till alla våra hyresgäster och vi fick in svar från fler än 2 100 hushåll. Syftet med enkäten är att lyssna in våra hyresgästers åsikter; vad vi kan göra bättre, vad vi gör bra och hur nöjda våra hyresgäster är med Kopparstaden som hyresvärd.

Ändrade öppettider under påsk

Under påskhelgen har Kopparstaden avvikande öppettider. För att undvika smittspridningen så är du välkommen att höra av dig via telefon, e-post och mina sidor i första hand.

Earth week - var med och släck för vår enda planet

22-27 mars ordnar Falu kommun hållbarhetsveckan Earth Week med olika intressanta inslag under hela veckan. Följ med oss under veckan i våra sociala medier och inspireras till enkla förändringar för att minska ditt klimatavtryck.

Vi behöver bli fler

Kopparstaden har under 2020 arbetat fram en lokalstrategi och vi satsar därför vidare med att förstärka förvaltningsavdelningen med en lokalförvaltare kombinerat med byggledare. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placeringsort i Falun.

Sommarjobb fastighetsskötsel

Vi söker dig som är född 2004 eller tidigare och är beredd på att jobba med utemiljö i alla väder. Vi förväntar oss att du har driv, att du kan ta tag i uppgifter och lösa dem på egen hand. Att du tycker om att jobba tillsammans med andra är en förutsättning.

Gro smart med oss!

Gro mart är en satsning vi gör på ungdomar som bor i våra områden. Det ger ungdomarna en chans till arbetslivserfarenhet genom praktiskt arbete som går ut på att ta hand om vår utomhusmiljö. Är du född år 2005 så har du möjlighet att söka till Gro smart (i mån av plats kommer vi även ta in er som är födda 2004).