Senaste nytt

Porttelefonen

Vi har fått in många felanmälningar på att porttelefonen inte fungerar. Detta verkar vara ett generellt fel i samtliga av våra lägenhetshus.

Varning för bedragare

Vi har fått information om att en okänd person går runt i Britsarvet och ringer på dörren för att sälja låskåpa till lägenhetsdörren samt uppger sig att vara från Kopparstaden.

Angående branden på Lisbetsväg 1

Natten mellan 10 och 11 augusti startade en brand i en länga med carportar på Lisbetsväg 1. Kontakta Bosocial samordnare Jennifer Andersson om du har frågor: 023-458 64 / Jennifer.Andersson@Kopparstaden.se

Vi söker en Utvecklingsorienterad Controller

Kopparstaden är på en spännande resa med affärsplanen för 2022 – 2026 som grund, och våra controllers är en viktig del i att stötta verksamheten så att vi når vårt mål. I och med detta söker vi en Controller.

Hyresavi via Kivra - din digitala brevlåda

Vi minimerar pappersanvändningen för att skapa en hållbar framtid och går därmed över till att skicka hyresavier via Kivra - hjälp oss och anslut dig redan idag!

Glada vinnare vid utlottning av hyror under jubileumsåret 2022!

Under vårt 75-års firande lottar vi ut två gratishyror per månad bland våra hyresgäster (personal och styrelse för Kopparstaden får inte delta i utlottningen).

Tävling för alla barn mellan 6-12 år

Ta chansen och var med i vår tävling för barn och unga i Falun mellan 6–12 år. Tävlingen handlar om att bygga en modell av återbrukat material som visar hur vi bor år 2097 (om 75 år). Så låt fantasin flöda och sätt fart på din kreativitet. Tävlingen pågår fram till den 7 augusti. Vernissage och prisutdelning sker på Kulturhuset tio14 den 3 september.

Borlänge-Faluföretagens högskolestipendium delas ut

Matilda Hjort har mottagit Borlänge-Faluföretagens högskolestipendium som delades ut för femte året i rad. I år arrangerades stipendieutdelningen i samband med Högskolan Dalarnas tioårsfirande av socionomprogrammet på Campus Falun.