Evenemang och aktiviteter i sommar


Under sommaren har vi en del aktiviteter och event som du som hyresgäst kan ta del av. Här är några av dem:

Sommarutställning på Magasinet, 29 juni-25 augusti
I utställningen får du möta Mr Simmons och hans skapare Axel Fridell, men också Fridells vänner Falugrafikerna och den fascinerande värld som är den grafiska tekniken. Bilder i storformat varvas med betraktelser, filmer, ljud och original och skapar en svartvit värld att förundras av och försvinna in i. I samarbete med Magasinet har vi lottat ut 50 biljetter till utställningen bland våra hyresgäster. Läs mer om utställningen här.

Lasse i våra hjärtan - en allsångskonsertkonsert till minne av Lasse Berghagen!
Allsångskonserten lördag den 6 juli anordnas till minne av Lasse där kända svenska artister framför egna låtar men också tolkar Lasses visor där publiken får möjlighet att delta i allsång. I samarbete med Kråkan Kultur & Teater har vi lottat ut 20 biljetter bland våra hyresgäster. Läs mer om evenemanget här.

Barnteater vid Lilltorpet i Falun, 16-17 juli
Ta del av två dagar med medryckande föreställningar, lek och förhoppningsvis ett riktigt bra väder! Om du behöver pusta ut mellan föreställningar och glassätande är det bara att svalka sig vid den trevliga badplatsen. I samarbete med Riksteatern lottar vi ut 30 biljetter till föreställningen "Vem räddar Alfons Åberg?" och 30 biljetter till Ludvika Minicirkus. Vill du vara med i utlottningen av biljetter till barnteater på Lilltorpet mejla in till tavling@kopparstaden.se. Skriv vilken föreställning du önskar biljetter till samt hur många biljetter du önskar. Tävlingen pågår fram till 30 juni. Läs mer om evenemanget här.

Aktiviteter med aktivitetsledarna
Vi bjuder in alla barn och unga mellan 6 och 16 år till roliga aktiviteter i våra områden. Aktivitetsledarna är på plats mellan vecka 25 och 33 (uppehåll vecka 30):

Måndagar och tisdagar kl. 15.30-20.00
K-stugan i Bojsenburg och NeNo Court i Nedre Norslund

Onsdagar och torsdagar kl. 15.30-20.00
Annagården i Herrhagen och Iron Court på Järnet

Alla aktiviteter är gratis och du är välkommen oavsett om du bor i området eller inte. Ingen anmälan krävs utan det är bara att komma när det passar.

 

Uppdaterad: