Bygg- och utvecklingschef


ROT, nyproduktion och fastighetsutveckling är viktiga pusselbitar i vår nya affärsplan och Kopparstaden är på en spännande resa där bland annat vår vision "Alla vill bo hos oss", visar vår riktning framåt. Vi söker nu en ny Bygg- och utvecklingschef som vill driva dessa frågor framåt.

Som Bygg- och utvecklingschef ansvarar du för vår nyproduktion och tillsammans med
vår Förvaltningsavdelning för stor del av underhållet av vårt befintliga fastighetsbestånd.
Du har budget- och resultatansvar för din avdelning gällande såväl underhållsprojekt som nyproduktion, miljö- och energieffektiviseringar.

Du har personal- och arbetsmiljöansvar för vår projektledargrupp, ombyggnadssamordnare, företagsdoktorand och energi- och miljöchef (som ansvarar för vår driftgrupp).
På avdelning arbetar totalt fjorton medarbetare varav du är närmsta chef för sju av dessa. En viktig del i ditt arbete är att stötta, utveckla och ge dessa bra förutsättningar.

I ditt ansvar ingår att driva Kopparstadens fastighetsutveckling vilket bl a innebär att säkerställa behov av byggklar mark. Du och din avdelning utgör också tekniskt stöd till övriga avdelningar inom Kopparstaden och då framför allt till förvaltningsavdelningen.

Bygg- och utvecklingschefen ingår i företagets ledningsgrupp på totalt 7 personer och rapporterar till VD.

Som person är du strukturerad, kommunikativ och inspirerande. Du är delegerande och tydlig i ditt ledarskap samt har lätt för att samarbeta och knyta kontakter. Du har ett eget driv och tycker om att hantera många frågor parallellt. Du attraheras av att arbeta i ett allmännyttigt bolag som tar ett omfattande ekologiskt och socialt ansvar.

Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan via vår ansökningsportal

Frågor: Kontakta HR-Chef

Uppdaterad: