Driftinformation

Avstängning varmvatten i Främby

Tisdag 25 juni klockan 08.00-14.00 kommer Falu Energi & Vatten att stänga av fjärrvärmenätet på Källtorpsvägen. Avstängningen påverkar tillgången till varmvatten, men inte kallvatten. Tiderna är ungefärliga. Vid frågor kontakta Falu Energi & Vatten på 023-77 49 00.

Varmvattenläcka i Herrhagen

Just nu har vi en vattenläcka i Herrhagen, där flera adresser blir påverkade. Varmvattnet kommer därför en tid framöver vara avstängt. Vi jobbar med att lösa felet så snabbt som möjligt.

Planerat arbete med fibernätet på Norra Järnvägsgatan 20

Måndag 22 april kommer iTUX Falun att utföra ett arbete med fibernätet. Detta kan medföra att bredband och tv inte fungerar för boende på Norra Järnvägsgatan 20.

IT-underhåll påverkar digital tvättstugebokning 11 mars

På måndag 11 mars klockan 16.00-18.00 kommer du som har digital tvättstugebokning inte kunna boka någon tvätt-tid. Vi ska då genomföra underhållsarbeten i vår IT-miljö, vilket bland annat gör att bokningssystemet inte kommer att vara tillgängligt de timmar som arbetet pågår. Driftstoppet ska inte påverka dig som redan har bokat tvätt-tid att komma in och använda tvättstugan.

Vattenavstängning i Sundborn

Tisdag 5 mars kl.8.00-8.30 kommer Falu Energi & Vatten att stänga av vattnet i Sundborn. Boende på Skuggarvsvägen kan påverkas av detta. Vid frågor kontakta Falu Energi & Vatten på 023-77 49 00.

Ingen åtkomst till Mina sidor 26-29 februari

Från måndag 26 februari till preliminärt torsdag 29 februari kommer Mina sidor ligga nere. Under dessa dagar byter vi över till en uppdaterad version av Mina sidor som innebär vissa förändringar och ett nytt utseende.

Vattenavstängning Grycksbo

Vi utför ett akutjobb med vattnet i Grycksbo och har därmed stängt av vattnet på Bergsätravägen. Detta påverkar även boende på Drottningvägen och vattnet kommer att vara avstängt från och till under dagen. Vattnet förväntas vara tillbaka vid klockan 16 idag.

Störningar med internet i Bojsenburg

På grund av en avgrävd fiberkabel kan det vara störningar med internetuppkopplingen i Bojsenburg. Detta gäller framför allt Seminariegatan 53-59 men fler adresser kan påverkas.